Hoe werkt het?

Bestellen

Wij pleiten ervoor dat het huren van een zuurstofconcentrator een gemakkelijk proces moet zijn. Via 8 eenvoudige stappen huurt u de gewenste zuurstofconcentrator. U geeft aan of u een draagbare of stationaire zuurstofconcentrator wilt huren. Vervolgens laat u ons weten voor welke periode u de concentrator wenst te huren en of u nog losse producten wenst mee te bestellen. Na het invullen van uw gegevens is de bestelling geplaatst.

Betaling

Na het plaatsen van de bestelling, wordt u gevraagd de borg te betalen. Naast de borg betaalt u ook het eerste termijn en de eventueel losse producten die u heeft mee besteld. Afhankelijk van de huurperiode wordt vervolgens iedere week of maand het huurbedrag geïncasseerd. Op het moment dat u de concentrator terugstuurt, zal deze automatische incasso worden stopgezet.

Versturen

Na ontvangst van de betaling, gaan wij de concentrator in orde maken en zullen wij deze binnen twee werkdagen bij u thuis laten bezorgen.

Ontvangst

Wij zorgen ervoor dat alle informatie en producten die u nodig heeft voor het eerste gebruik zijn bijgevoegd.

Retourzending

Aan het einde van de huurperiode stuurt u de concentrator weer terug naar ons. Wij willen u verzoeken dit te doen in dezelfde (originele) doos als waar de concentrator in aankwam.

Borg

Na ontvangst en keuring van de concentrator, zullen wij de borg weer naar u overmaken. Binnen 5 werkdagen staat het geld weer op uw rekening.